Vi söker medarbetare

Vi söker:

  • Möbelsnickare

  • Snickare

Kontakt & Frågor

Om du har frågor om tjänsterna kontaktar du Anders Carlsson.
Mobil: 070 – 778 83 86
Mail: anders.carlsson@boije.com

Möbelsnickare

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren finsnickare till vår snickeriverkstad.

Arbetet är heltid 40 tim/vecka.

Vi tillverkar det mesta som är möjligt även omöjligt men det tar lite längre tid.
Inredning, kök, trappor, dörrar, fönster och specialtillverkning.

Då vi även har en CNC maskin där vi tillverkar allt från kök till legotillverkning så är erfarenhet av CNC maskiner meriterande.

Det vi söker helst i en och samma person är:

·      Möbelsnickare

·      Verkstadssnickare

·      CNC operatör

Om du är en person med idéer och engagemang och vill vara med och bygga upp M Boije till nästa nivå, läs mer på www.boije.com jobba hos oss

CV samt personligt brev mailar du till: rekrytering@boije.com

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan i tid. 

Snickare

Vi söker nu snickare för att utföra snickararbete. Arbetet är fulltid 40 tim/vecka. Våra beställare är både privat personer och industrin. Du har en hel del erfarenhet av att driva projekt så är det meriterande, dock ej tvingande. Vi erbjuder omväxlande uppdrag i en kreativ miljö där vi där vi tillsammans jobbar med utveckling och att ha roligt på jobbet.

Exempel på arbetsuppgifter

Jobba efter ritningar.

Renoveringsarbeten

Nyproduktion

Både kunna jobba ensam och i grupp

Montering av kök

Ständiga förbättringar

Vem är du?

Du är en glad och positiv person med god erfarenhet av snickararbetet. Har du erfarenhet av arbeta i eller att leda projekt, så är det meriterande. Du skall också vara väl förtrogen med maskinparken som förekommer i branschen och inneha körkort för bil. Som person är du noggrann och effektiv i ditt arbete, och tycker om att se kvalitet i slutprodukten. Vi ser gärna att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra då en hel del av arbetet sker tillsammans med kollegor. Vi vill ha en person som gillar engagemang och utveckling och kan vara med och bidra till att ta M Boije till nästa nivå.

Visst låter det intressant?

CV samt personligt brev mailar du till: rekrytering@boije.com 

Om M Boije Bygg AB

M Boije Bygg AB startades 1996 av Marcus Boije som ett enmansföretag. 2020 har M Boije AB funnits i 24 år och har ca 35 medarbetare som har roligt på jobbet med en omsättning på ca 50-60 MSEK.

Vi är i dag verksamma mellan Nyköping i söder och till Stockholm i norr, men vår huvudverksamhet ligger i Trosa kommun. Vi arbetar med allt ifrån nyproduktion till rot jobb inom bygg.

En speciell verksamhet vi har inom företaget är Båthus, bryggor och stenkistor som kräver unik kompetens.

Vi har :

·       Byggavd

·       Snickeriverkstad

·       Plåtslageri

·       Målare

·       Maskin och mark

·       Fastighetsskötsel

Tillsammans med våra fantastiska medarbetare kan vi idag stolt kalla oss för totalentreprenör med alla byggstenarna under samma tak. Det innebär att vi har fullständig kontroll över arbetsflödet och hela tiden kan hålla högsta kvalitet på det vi utför.

Vi är sedan 2012 certifierade enligt BF9K som är byggbranschens KMA system för att kontinuerligt säkerställa utveckling inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.