JOBBA HOS OSS

Just nu söker vi Snickare

Vi söker nu snickare för att utföra snickararbete. Arbetet är fulltid 40 tim/vecka. Våra beställare är både privat personer och industrin. Du har en hel del erfarenhet av att driva projekt så är det meriterande, dock ej tvingande. Vi erbjuder omväxlande uppdrag i en kreativ miljö där vi där vi tillsammans jobbar med utveckling och att ha roligt på jobbet.

Exempel på arbetsuppgifter

Jobba efter ritningar.

Renoveringsarbeten

Nyproduktion

Både kunna jobba ensam och i grupp

Montering av kök

Ständiga förbättringar

Vem är du?

Du är en glad och positiv person med god erfarenhet av snickararbetet. Har du erfarenhet av arbeta i eller att leda projekt, så är det meriterande. Du skall också vara väl förtrogen med maskinparken som förekommer i branschen och inneha körkort för bil. Som person är du noggrann och effektiv i ditt arbete, och tycker om att se kvalitet i slutprodukten. Vi ser gärna att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med andra då en hel del av arbetet sker tillsammans med kollegor. Vi vill ha en person som gillar engagemang och utveckling och kan vara med och bidra till att ta M Boije till nästa nivå.

Visst låter det intressant?

Om du har några frågor kring jobbet så är du välkommen att kontakta Jörgen Johansson på 070-572 36 47 alt jorgen@boije.com

Du skickar din ansökan som innehåller ett personligt brev samt CV till anders@boije.com